Μετακομίσεις

Μετακομισεις

Μετακομίσεις Οικοσκευής

Η Βασίλας μεταφορική διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για μια ασφαλή, γρήγορη και σωστή μετακόμιση. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή καλέστε μας στο 6973719810 ή στο 6984137756.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

Πραγματογνωμοσύνη

μετακομίσεις οικοσκευήςΠραγματογνώμονας της εταιρείας μας επισκέπτεται τον χώρο σας και σας παρέχει μια δωρεάν εκτίμηση κόστους για την μεταφορά.

Ανακύκλωση Συσκευών

μετακόμιση οικοσκευήςΣε περίπτωση που έχετε παλιές ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρειάζεστε πλέον, σε συνεργασία με εταιρεία ανακύκλωσης αναλαμβάνουμε την απόσυρση τους χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Συνεργείο Καθαρισμού

καθαρισμός χώρου μετακόμισηςΤο έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει το καθαρισμό του χώρου που αφήνετε εξασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αποθήκευση Αντικειμένων

αποθήκευση αντικειμένωνΣε περίπτωση που έχετε αντικείμενα που απαιτήται η αποθήκευση και φύλαξη τους πριν ή κατά τη διάρκεια της μετακόμισης οι αποθήκες της εταιρείας μας είναι στην διάθεση σας για όσο καιρό χρειαστεί.

Σύνδεση - Αποσύνδεση Συσκευών

σύνδεση συσκευώνΕξειδικευμένοι υπάλληλοι της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την αποσύνδεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών σας καθώς επίσης την επανασύνδεση τους μετά την μετακόμιση στο χώρο που θα υποδείξετε. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεστε με περαιτέρω έξοδα προσλαμβάνοντας διάφορους τεχνικούς.

Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση Επίπλων

συναρμολόγηση επίπλωνΤο έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση των επίπλων σας στον χώρο παραλαβής του και την επανασυναρμολόγηση τους εκεί που θα υποδείξετε εσείς στην νέα σας κατοικία.

Ειδικές Συσκευασίες

ειδικές συσκευασίεςΗ εταιρείας μας προβλέπει για την ειδική μεταφορά αντικειμένων που είναι ιδιαίτερα ευπαθή ή με μεγάλη αξία όπως πίνακες ζωγραφικής, υαλικά, βάζα κ.α. Χρησιμοποιούμε πάντοτε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας σε όλες τις μετακομίσεις.

Ανυψωτικά Μηχανήματα

ανυψωτικά μηχανήματαΑπαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί σωστά μια μετακόμιση από ένα διαμέρισμα ορόφου, για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αλλά και να αποφευχθούν ζημίες τόσο στα αντικείμενα σας όσο και στην πολυκατοικία είναι η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Η μεταφορική Βασίλας διαθέτει τα πλέον σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα και είναι στην διάθεση σας!

Μετακομισεις

Μετακομίσεις Εταιρειών

Η μετακόμιση μιας εταιρείας πάντοτε απαιτεί εμπειρία, οργάνωση, ταχύτητα και πάνω απ' όλα ασφάλεια.
Με ιδιαίτερη προσοχή και ασφάλεια αναλαμβάνουμε για την εταιρεία σας την συσκευασία και αποσυσκευασία όπως επίσης και την τοποθέτηση με βάση προσυμφωνημένου σχεδιαγράμματος, γραφείων, επίπλων, εξοπλισμού (φωτοτυπικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές κ.α) ακόμα αναλαμβάνουμε την μεταφορά και τοποθέτηση αρχιοθετημένου υλικού.

Αποφύγετε τις υπερβολικές χρεώσεις και εξασφαλίστε ταχύτητα και ασφάλεια με μεταφορές σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθούμε το χώρο σας και να σας παρέχουμε μια προσφορά βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας!

Social Media