• Αρχική
  • Πληροφορίες
  • Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει να γίνει εκτίμηση πριν την μετακόμιση;

Η επίσκεψη εκτιμητή κρίνετε απαραίτητη καθώς θα πρέπει να γίνει έλεγχος στην πρόσβαση που θα έχει το φορτηγό, την δυνατότητα ή την αναγκαιότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος, το είδος των αντικειμένων που θα μεταφερθούν, τον τρόπο συσκευασίας και φόρτωσης τους και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες με σκοπό η μετακόμιση να γίνει γρήγορα, άνετα και χωρίς άγχος.

Η εκτίμηση της μεταφοράς έχει κάποια οικονομική επιβάρυνση;

Η επίσκεψη του εκτιμητή είναι εντελώς δωρεάν και αποσκοπεί μόνο στην δική σας διευκόλυνση και ταχύτερη εξυπηρέτηση!

Πόσο διαρκεί η διαδικασία συσκευασίας των αντικειμένων;

Η διαδικασία συσκευασίας ποικίλει με βάση το μέγεθος και τον αριθμό των αντικειμένων προς μεταφορά. Μπορεί να διαρκέσει από 2 ώρες (για μια κατοικία 45 τ.μ) ως και 2 ημέρες (για μια μεγάλη μονοκατοικία).

Διαθέτετε δικά σας υλικά για την μετακόμιση;

Έχουμε στην διάθεση μας και μπορούμε να σας παρέχουμε κούτες και διάφορα άλλα υλικά για να σας βοηθήσουμε στην συσκευασία των αντικειμένων σας.

Μπορείτε να βοηθήσετε με το ηλεκτρολογικό υλικό που έχω;

Η εταιρείας μας διαθέτει προσωπικό άρτια καταρτισμένο που μπορεί να αναλάβει την αποσύνδεση του ηλεκτρολογικού υλικού που έχετε όπως επίσης και την επανασύνδεση του με μια μικρή επιβάρυνση. Ακόμα αναλαμβάνουμε την επανασύνδεση και air condition εφόσον το επιθυμείτε.

Με συμφέρει να πραγματοποιήσει η εταιρεία σας την συσκευασία των αντικειμένων;

Είναι σίγουρο ότι σας συμφέρει! Επιλέγοντας εμάς για την συσκευασία εξασφαλίζετε, ότι τα πολύτιμα αντικείμενα που έχετε θα μεταφερθούν με ασφάλεια, ο χρόνος που θα χρειαστεί η συσκευασία θα είναι εμφανώς μικρότερος και φυσικά θα γλυτώσετε τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσετε τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας (Αρκετά από τα οποία δεν είναι και εύκολο να βρείτε στην αγορά).

Που θα περάσω το βράδυ πριν την μετακόμιση;

Φυσικά η απάντηση είναι σπίτι σας! Όπως άλλωστε και το πρώτο βράδυ μετά την μετακόμιση στο νέο σας σπίτι. Στην μεταφορική Βασίλας φροντίζουμε να μεταφέρουμε σαν τελευταίο αντικείμενο το κρεβάτι σας και αντίστοιχα είναι το πρώτο που τοποθετούμε στο νέο σας σπίτι.

Τι μπορώ να κάνω με τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρειάζομαι;

Η μεταφορική Βασίλας σε συνεργασία με εταιρεία ανακύκλωσης αναλαμβάνει την απόσυρση όλων των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών που δεν χρειάζεστε και μάλιστα εντός της ίδιας ημέρας!

Social Media