Τι πρέπει να προσέξετε πριν την μετακόμιση

μετακόμισηΚάποια πολύ βασικά αλλά ταυτόχρονα σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε με σκοπό η μετακόμιση σας να είναι εύκολη, γρήγορη και παράλληλα να αποφύγετε ζημιές ή απώλειες αντικειμένων είναι οι εξής:

α) Φροντίστε οι κούτες στις οποίες θα βάλετε τα διάφορα αντικείμενα σας να έχουν μικρό βάρος ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συμπίεσης με άλλες κούτες όπως επίσης η περίπτωση να πέσουν ή να ανοίξουν.


β) Σε περίπτωση που η μετακόμιση περιλαμβάνει φυτά και γλάστρες πρέπει να προσέξετε να μην τις ποτίσετε πριν την μεταφορά καθώς υπάρχει κίνδυνος να βραχούν οι κούτες που μεταφέρετε ή ακόμα και να πάθουν φθορές τα αντικείμενα σας από το νερό.

γ) Αν διαθέτετε ιδιαίτερα εύθραυστα ή μεγάλης αξίας αντικείμενα, κατά την μετακόμιση το καλύτερο είναι να τα μεταφέρετε εσείς ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο με σκοπό να εξασφαλίσετε την ακέραιη μεταφορά του.δ) Κατά την μεταφορά επίπλων όπως ντουλάπες, κομοδίνα, συρταριέρες και γενικότερα έπιπλα που έχουν αντικείμενα μέσα τους, φροντίστε να είναι άδεια ώστε να αποφευχθεί η πρόκληση φθορών στα έπιπλα και η καταστροφή ή απώλεια των αντικειμένων. Επίσης καλό θα ήταν να μην αφήνετε χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα μέσα σε έπιπλα πριν την μετακόμιση.


ε) Με σκοπό την δική σας διευκόλυνση αλλά και την επίσπευση της μεταφοράς καλό είναι να σημειώνετε σε κάθε κούτα τα περιεχόμενα της ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε άμεσα που βρίσκετε το κάθε αντικείμενο σας.


Social Media