Προσφορές μετακόμισης!

προσφορες μετακομισηςΕίστε φοιτητής ή στρατιωτικός; Είστε μόνος ή με οικογένεια; Εφόσον σκοπεύεται να μετακομίσετε εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές που παρέχουμε και εξοικονομήστε πολύτιμα χρήματα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και άνετη μετακόμιση με επαγγελματισμό και συνέπεια!

Ενδεικτικές προσφορές μετακόμισης:

  • Άμεσες μικρομεταφορές / μικρομετακομίσεις ΜΟΝΟ 50€
  • Μετακόμιση Οικοσκευής: Γκαρσονιέρα ΜΟΝΟ 80€
  • Μετακόμιση Οικοσκευής: Δυάρι ΜΟΝΟ 100€
  • Μετακόμιση Οικοσκευής: Τριάρι ΜΟΝΟ 120€

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές μας!

Οι μεταφορες μετακομισεις είναι ο τομέας που ειδικευόμαστε. Η μεταφορική εταιρεία Vasilas άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών μετακομίσεων από το 2008, με κύριο σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα οικονομία, ταχύτητα και επαγγελματισμό στις μεταφορες μετακομισεις.

Η Μεταφορική Vasilas αναλαμβάνει με αξιοπιστία, οργάνωση και ασφάλεια όλους τους τύπους μετακομίσεων από επαγγελματικούς χώρους παντός τύπου έως οικιακούς χώρους. Με σχεδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα προσυμφωνημένο, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εταιρειών με τήρηση του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος, οργάνωση και ασφάλεια. Μεταφέρουμε εμπορεύματα με ασφάλεια σε όλη την Αττική καθώς επίσης και σε πρακτορεία ενώ εντός λεκανοπεδίου Αττικής δεν αλλάζει η χρέωση δημιουργώντας αξιόπιστες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι μετακομίσεις οικοσκευής με την μεταφορική Vasilas είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, καθώς με τις μοναδικές προσφορές μας, εξασφαλίζετε το καλύτερο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε κοντά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες και οικονομική προσφορά!

Όπου και να βρίσκεστε στην Αττική, ΔΕΝ αλλάζει η χρέωση!

Η ιδανική επιλογή για Οικονομικές μετακομίσεις!

Η σίγουρη επιλογή για Γρήγορες μετακομίσεις!

Social Media