Προσφορά - Οικονομική Μετακόμιση

οικονομικες μετακομισειςΟικονομική Μετακόμιση

Μετακόμιση οικοσκευής μόνο με 320€με την εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων Vasilas!

    Η προσφορά για μετακόμιση οικοσκευής περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Μεταφορά έως 85 τετραγωνικά μέτρα εντός λεκανοπεδίου Αττικής
  • Εργατικά για τη γρήγορη και την ασφαλή μετακόμηση των επίπλων σας
  • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος
  • Η προσφορά ισχύει ανεξαρτήτως ορόφου πολυκατοικίας

Αξιοποιήστε την προσφορά μας και εξοικονομήστε χρήματα από την μετακόμιση σας εύκολα και γρήγορα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω email!!

Οι μεταφορες μετακομισεις είναι ο τομέας που ειδικευόμαστε. Η μεταφορική εταιρεία Vasilas άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων από το 2008, με κύριο σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα οικονομία, ταχύτητα και επαγγελματισμό στις μεταφορες μετακομισεις.

Η Μεταφορική Vasilas αναλαμβάνει με αξιοπιστία, οργάνωση και ασφάλεια όλους τους τύπους μετακομίσεων από επαγγελματικούς χώρους παντός τύπου έως οικιακούς χώρους. Με σχεδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα προσυμφωνημένο, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εταιρειών με τήρηση του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος, οργάνωση και ασφάλεια. Μεταφέρουμε εμπορεύματα με ασφάλεια σε όλη την Αττική καθώς επίσης και σε πρακτορεία ενώ εντός λεκανοπεδίου Αττικής δεν αλλάζει η χρέωση δημιουργώντας αξιόπιστες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι μετακομίσεις οικοσκευής με την μεταφορική Vasilas είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, καθώς με τις μοναδικές προσφορές μας, εξασφαλίζετε το καλύτερο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος. Η εταιρεία Vasilas δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης, με ταχύτητα και ποιοτικές υπηρεσίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε κοντά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες και οικονομική προσφορά!

Social Media