Πόσο χρόνο χρειάζεται μια μετακόμιση;

χρόνος μετακόμισηςΟ χρόνος μετακόμισης εξαρτάται κατά κύριο λόγο από κάποιους βασικούς παράγοντες όπως:

1) Τον αριθμό των αντικειμένων προς μετακόμιση. Όπως είναι κατανοητό όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος των αντικειμένων τόσο μεγαλύτερος είναι και χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Για παράδειγμα μια γκαρσονιέρα έχει σαφώς λιγότερο όγκο αντικειμένων από μια ολόκληρη μονοκατοικία.

2) Το είδος των αντικειμένων προς μετακόμιση. Η φύση των αντικειμένων που θα μεταφερθούν επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο της μετακόμισης. Αν η μεταφορά περιλαμβάνει αντικείμενα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα ή απαιτούν ειδική μεταχείριση όπως πχ ενυδρείο, πιάνο, τηλεοράσεις plasma πολλών ιντσών, η μετακόμιση απαιτεί περισσότερο χρόνο σε σχέση με μια μεταφορά απλά ρούχων και μικροεπίπλων.

3) Ο αριθμός των ατόμων που αφορά η μετακόμιση. Είναι λογικό ο χρόνος για την μετακόμιση ενός ατόμου ή ενός ζευγαριού να είναι σαφώς λιγότερος από μιας οικογένειας με δύο ή τρία παιδιά. Όσο περισσότερα είναι τα άτομα που αφορά η μετακόμιση τόσο μεγαλύτερος ο όγκος των αντικειμένων αλλά και δυσκολότερη η οργάνωση της μεταφοράς, ιδιαίτερα αν αφορά και παιδιά.

4) Η απόσταση της μετακόμισης. Ένας ακόμα πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το χρόνο μιας μετακόμισης είναι φυσικά η απόσταση. Όταν αναφερόμαστε σε μια μετακόμιση σε άλλο νομό ή ακόμα και σε άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα σαφώς οι χρόνοι είναι μεγαλύτεροι από μια μετακόμιση εντός του ίδιου νομού.

5) Ένας ακόμα παράγοντας που επηρεάζει τον χρόνο μιας μετακόμισης είναι αν η μετακόμιση γίνετε από ή προς διαμέρισμα σε όροφο. Πάντοτε μια μετακόμιση από ή προς πχ τέταρτο ή πέμπτο όροφο απαιτεί την χρήση γερανού και άλλων μηχανημάτων καθιστώντας την αρκετά χρονοβόρα σε σύγκριση με μετακομίσεις σε μια μονοκατοικία.

 

Εξοπλισμός Μεταφορών

μεταφορες μετακομισεις
μετακομισεις
μεταφορες
μετακομισεις αθηνα
μετακομισεις αττικη
μετακομιση

Social Media