Μετακόμιση επίπλων

μετακομιση επιπλωνΗ μετακομιση επιπλων είναι ένα από τα σημαντικότερα και πλέον χρονοβόρα κομμάτια μιας μετακόμισης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία έτσι ώστε και ο χρόνος της μετακόμισης να μειωθεί αλλά και τα έπιπλα σας να μην πάθουν οποιαδήποτε ζημιά.

 

Για να προστατέψετε τα έπιπλα σας από φθορές και χτυπήματα κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης το σημαντικότερο είναι να προσλάβετε μια εταιρεία μεταφορών που διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και επαγγελματισμό. Εκτός όμως από την εταιρεία που θα αναλάβει την μεταφορά υπάρχουν κάποια απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να προστατέψετε τα έπιπλα σας.

1) Αδειάστε τελείως τα έπιπλα. Πριν την μετακόμιση φροντίστε να είναι εντελώς άδεια όλα τα συρτάρια, τα ράφια, οι θήκες και οποιοσδήποτε άλλος αποθηκευτικός χώρος υπάρχει στα έπιπλα. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζετε ότι τα έπιπλα θα είναι ελαφρύτερα και συνεπώς ευκολότερα στην μεταφορά και επίσης θα αποφύγετε χτυπήματα που θα προκαλούσαν τα αντικείμενα στα έπιπλα.

2) Αποσυναρμολογήστε όσα έπιπλα μπορείτε. Στα περισσότερα έπιπλα υπάρχει η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης τους, κάτι που όπως είναι φυσικό κάνει την μεταφορά ευκολότερη και ασφαλέστερη. Ογκώδη έπιπλα όπως σύνθετα, ντουλάπες, γραφεία, τραπεζάκια κα, μεταφέρονται ευκολότερα σε τμήματα απ' ότι συναρμολογημένα.

3) Φροντίστε τα κομμάτια και τα εξαρτήματα του κάθε επίπλου να είναι μαζί. Τακτοποιώντας τα μέρη του κάθε επίπλου μαζί, εξασφαλίζετε ότι δεν θα χάσετε τίποτα καθώς θα έχετε τα πάντα συγκεντρωμένα και ακόμα γλιτώνετε σημαντικό χρόνο στην συναρμολόγηση μετά την μετακόμιση καθώς θα έχετε ότι εξαρτήματα χρειάζεστε.

 

Social Media