Τι μπορεί να συμβεί σε μια μετακόμιση!

μεταφορες μετακομισειςΌταν κάποιος επιλέγει να πραγματοποιήσει μια μετακόμιση μόνος του χωρίς να χρησιμοποιήσει εταιρία που ασχολείται με μεταφορές μετακομίσεις και ότι αυτό συνεπάγεται, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που παραμονεύουν.

Τα συνηθέστερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος που πραγματοποιεί μετακόμιση μόνος του και χωρίς να έχει ιδιαίτερη εμπειρία είναι τα εξής:

1) Να προκαλέσει φθορές, ζημιές ή ακόμα και να καταστρέψει ολοκληρωτικά έπιπλα, υαλικά, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα ευαίσθητα στη μεταφορά αντικείμενα.
Κατά την διάρκεια μιας μετακόμισης πρέπει πάντα να φροντίζουμε να τοποθετούμε σε ανθεκτικές και κατάλληλες συσκευασίες τα ευαίσθητα αντικείμενα και να φροντίζουμε να τοποθετούνται σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο.

2) Να προκαλέσει φθορές στο ακίνητο κατά την μετακόμιση αντικειμένων και επίπλων.
Ο τρόπος που μεταφέρουμε τα διάφορα έπιπλα και αντικείμενα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως όταν μεταφέρουμε ογκώδη και βαριά έπιπλα όπως ντουλάπες, κρεβάτια, γραφεία κα πρέπει να έχουμε μελετήσει τον τρόπο μεταφοράς τους καθώς μπορεί να φθαρούν τοίχοι, σκάλες, ακόμα και πατώματα.

3) Να χαθούν διάφορα αντικείμενα κατά την μεταφορά.
Αν η μετακόμιση δεν γίνει οργανωμένα και μελετημένα προσεκτικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν διάφορα αντικείμενα, κυρίως μικρού μεγέθους. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η κατάλληλη τοποθέτηση των αντικειμένων βοηθούν σημαντικά στην αποφυγή απώλειας αντικειμένων.

4) Να μη υπάρχει επαρκείς χώρος για την μετακόμιση.
Αν δεν υπάρχει προσεκτικός σχεδιασμός υπάρχει κίνδυνος την ώρα που φορτώνεται τα έπιπλα και τα διάφορα αντικείμενα για την μετακόμιση να συνειδητοποιήσετε ότι ο διαθέσιμος χώρος που έχετε δεν επαρκεί! Το αποτέλεσμα είναι να απαιτούνται περισσότερες διαδρομές απ΄ ότι είχατε αρχικά υπολογίσει ή να στριμώχνονται τα αντικείμενα και να υπάρχουν ζημιές.

Πάντοτε πριν πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση θα πρέπει να έχετε μελετήσει προσεκτικά κάθε βήμα και κάθε λεπτομέρεια για αν αποφύγετε προβλήματα και καθυστερήσεις.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την μετακόμιση σας με την βοήθεια επαγγελματικής εταιρίας μετακομίσεων επικοινωνήστε μαζί μας! Διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό ώστε όλες οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν άμεσα και χωρίς προβλήματα!

Social Media