Μετακομίσεις μεγάλων αντικειμένων

μετακομισεις μεταφορεςΟι μετακομίσεις είναι μια σύνθετη και απαιτητική διαδικασία και ειδικά σε περιπτώσεις μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων είναι ακόμα περισσότερο δύσκολες. Το ιδανικό είναι να αναθέσετε σε μια εταιρία μεταφορών – μετακομίσεων την μετακόμιση, που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τέτοιου είδους εργασίες.

Σε κάθε περίπτωση σας παραθέτουμε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν κατά την μετακόμιση μεγάλων αντικειμένων.

Προστατέψτε τα αντικείμενα αποτελεσματικά

Όπως είναι λογικό όσο μεγαλύτερο και βαρύτερο είναι ένα αντικείμενο τόσο περισσότερο εύκολο είναι να προκληθεί σε αυτό ζημιά. Συνεπώς στην μεταφορά τους χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και καλύτερη προστασία. Ενδεικτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά καλύμματα, ταινίες προστασίας, υφάσματα και ειδικές κούτες.

Προγραμματίστε το πού θα τοποθετήσετε τα αντικείμενα

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε προγραμματίσει πριν πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση το σημείο που θα τοποθετήσετε τα μεγάλα αντικείμενα που διαθέτετε. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να κάνετε ευκολότερη, περισσότερο γρήγορη και αποτελεσματική την μετακόμιση καθώς θα αποφύγετε περιττές κινήσεις.

Αποσυναρμολογήστε ότι μπορείτε

Όταν χρειαστεί να μεταφέρετε μεγάλα αντικείμενα όπως καναπέδες ή τραπέζια μέσα από πόρτες και άλλα στενά ανοίγματα θα πρέπει να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μειώσετε το βάρος και ακόμα και το μέγεθος τους. Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε όσα τμήματα των επίπλων μπορείτε. Για παράδειγμα στους καναπέδες μπορείτε να αφαιρέσετε τα μαξιλάρια για μείωση βάρος, ενώ τα τραπέζια οι καρέκλες και οι καναπέδες τις περισσότερες φορές διαθέτουν αποσπώμενα πόδια ή άλλα μέρη μειώνοντας με αυτό το τρόπο το μέγεθος κατά την μεταφορά.

Social Media