Μεταφορες Μετακομισεις

μεταφορες μετακομισειςΗ εταιρία Βασίλας μεταφορική δραστηριοποιείται στις μεταφορες μετακομισεις από το 2008. Διαθέτουμε σύγχρονα οχήματα, κατάλληλο εξοπλισμό όπως ανυψωτικά μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη και με ελάχιστο κόπο για εσάς μετακόμιση.

Η μεταφορική Βασίλας αναλαμβάνει:

  • Mετακομίσεις οικοσκευής
  • Μετακομίσεις Εταιρειών και εταιρικού εξοπλισμού
  • Μεταφορές Εμπορευμάτων

Επίσης αναλαμβάνουμε για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας διάφορες εργασίες όπως:

  • ανακύκλωση συσκευών που δεν θέλετε να μεταφερθούν στο νέο χώρο σας
  • αποθήκευση και φύλαξη αντικειμένων όταν δεν υπάρχει επάρκεια χώρου
  • σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, υπολογιστών κα
  • συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση όσων επίπλων μπορούν να μεταφερθούν αποσυναρμολογημένα τόσο για εξοικονόμηση χώρου όσο και για ασφαλέστερη μετακόμιση
  • ειδικές συσκευασίες για μεταφορά ευπαθών και ευαίσθητων αντικειμένων ώστε να μειώσουμε την πιθανότητα ζημιάς στο ελάχιστο

Οι μεταφορες μετακομισεις είναι ο τομέας που ειδικευόμαστε, με κύριο σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα οικονομία, ταχύτητα και επαγγελματισμό στις μεταφορες μετακομισεις.

Η Μεταφορική Vasilas αναλαμβάνει με αξιοπιστία, οργάνωση και ασφάλεια όλους τους τύπους μετακομίσεων από επαγγελματικούς χώρους παντός τύπου έως οικιακούς χώρους. Με σχεδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα προσυμφωνημένο, αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εταιρειών με τήρηση του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος, οργάνωση και ασφάλεια. Μεταφέρουμε εμπορεύματα με ασφάλεια σε όλη την Αττική, ενώ εντός λεκανοπεδίου Αττικής δεν αλλάζει η χρέωση δημιουργώντας αξιόπιστες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι μετακομίσεις οικοσκευής με την μεταφορική Vasilas είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, καθώς με τις μοναδικές προσφορές μας, εξασφαλίζετε το καλύτερο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Για Άμεση Επικοινωνία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε!

Κινητό vodafone για μετακομισεις 6973719810

Κινητο whatsup για μετακομισεις 6984137756

Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα!

Μεταφορες μετακομισεις με Αφετηρία ή Προορισμό την ΑΤΤΙΚΗ

Social Media