Πως να πακετάρετε τα ρούχα σας για μετακόμιση

μετακόμιση ρούχαΤο πακετάρισμα των ρούχων σας είναι ένα απλό αλλά σημαντικό μέρος μιας μετακόμισης. Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που σε περίπτωση που ακολουθήσετε θα επιταχύνετε τον χρόνο που χρειάζεστε.

1) Σε περίπτωση που έχετε ρούχα που δεν φοράτε ποτέ μην τα πακετάρετε! Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρετε ρούχα που δεν έχετε σκοπό να φορέσετε ποτέ, μπορείτε π.χ να τα χαρίσετε.

2) Βάλτε σε μια χωριστή κούτα τα ρούχα που σκοπεύεται να χρησιμοποιήσετε άμεσα, με αυτό το τρόπο όταν ολοκληρωθεί η μετακόμιση θα έχετε άμεση πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε χωρίς να πρέπει να ανοίξετε όλες τις κούτες σας.

3) Καλό είναι για την δική σας διευκόλυνση να πακετάρετε τα ρούχα με βάση κάποια λογική. Για παράδειγμα με βάση την εποχή (χειμερινά, καλοκαιρινά κα) με αυτό το τρόπο θα χρειαστείτε εμφανώς λιγότερο χρόνο για να τα τακτοποιήσετε μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης.

4) Επιλέξτε πρώτα να τακτοποιήσετε τα ρούχα σας στις βαλίτσες που διαθέτετε και μετά χρησιμοποιήστε κούτες είναι γρηγορότερο να πακετάρετε σε βαλίτσες και διατηρούν σε καλύτερη κατάσταση τα ρούχα.

5) Πάντοτε να πακετάρετε τα παπούτσια σας χωριστά από τα ρούχα καθώς μπορεί να λερωθούν ή να τσαλακωθούν. Αν διαθέτετε κουτιά παπουτσιών είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης μπορείτε να βάλετε χαρτί ή κάλτσες μέσα στα παπούτσια για να μην τσακίσουν.

6) Τέλος αν η μετακόμιση είναι ιδιαίτερα απλή και σε μικρή απόσταση αποφύγετε τις υπερβολές, ένα απλό πακετάρισμα αρκεί.

Social Media