Τι κουτες μεταφορας να επιλέξετε για τη μετακόμιση

κουτες μεταφοραςΟι κουτες μεταφορας που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις είναι συνήθως απλές χάρτινες κούτες που ο καθένας μπορεί να έχει σπίτι του ή μπορεί να βρει σε κάποιο μαγαζί μεταχειρισμένες.

Σε γενικές γραμμές για την μεταφορά απλών αντικειμένων όπως πλαστικά αντικείμενα, ρούχα, βιβλία και γενικά μη εύθραυστα αντικείμενα είναι επαρκείς καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν ή να φθαρούν. Σε περιπτώσεις όμως μεταφοράς αντικείμενων που είναι εύθραυστα όπως πχ ποτήρια, πιάτα, βάζα και άλλα γυάλινα αντικείμενα ή μεταφοράς ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις και στερεοφωνικά κα οι κουτες μεταφορας πρέπει να επιλεγούν με ιδιαίτερη προσοχή.

Το ιδανικό είναι η μεταφορά των εύθραυστων αντικειμένων να γίνετε στο κουτί με το οποίο τα είχατε αγοράσει, επειδή όμως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει κρατηθεί, καλό θα ήταν να βρείτε κούτες από σκληρότερο χαρτί από τις απλές και σε μέγεθος που να πλησιάζει το αρχικό, με σκοπό να γίνει όσο το δυνατόν ασφαλέστερη η μεταφορά.Σημαντικό είναι επίσης να φροντίζετε να τυλίγεται τα ευπαθή αντικείμενα με ειδικό προστατευτικό πλαστικό ή έστω χαρτί για να αποφεύγονται οι τριβές πριν τα τοποθετήσετε στις κούτες.Ακόμα φροντίστε να μην τοποθετείτε πολλά ευπαθή αντικείμενα σε μια κούτα για μην έχει υπερβολικό βάρος και κινδυνεύει να σκιστεί. Φροντίστε επίσης να μην τοποθετήσετε άλλες κούτες με μεγάλο βάρος πάνω από κούτες με ευπαθή αντικείμενα.

Κουτες για μεταφορα μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα της περιοχής σας, σε σούπερ μάρκετ, σε κάβες ποτών, σε καταστήματα με ηλεκτρικά είδη και σε ειδικά καταστήματα που πουλάνε εξοπλισμό για μεταφορές και μετακομίσεις.

Social Media