• Αρχική
  • Πληροφορίες
  • Πληροφορίες για Μετακομίσεις

Επιλέγοντας μεταφορικη εταιρεια

μεταφορικη εταιρειαΠριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε μετακόμιση, το πρώτο βήμα εφόσον δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την μετακόμιση μόνοι σας είναι να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει την μεταφορά των αντικειμένων σας. Πως όμως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι η σωστή;

Διαβάστε Περισσότερα

Tips για γρηγορες μετακομισεις

γρηγορες μετακομισειςΣε όλες τις μετακομίσεις, η μεταφορά των αντικειμένων και των επίπλων είναι υπόθεση κουραστική και σίγουρα χρειάζεται προσοχή ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και ζημιές. Δεν είναι μόνο η σωστή συσκευασία που πρέπει να λάβετε υπόψη τελικά, αλλά ακόμα και η σειρά με την οποία θα μεταφέρετε τα αντικείμενα σας! Οπότε, σας παραθέτουμε παρακάτω tips για γρήγορη και εύκολη μετακόμιση:

 

Διαβάστε Περισσότερα

Mετακομισεις, τα πρώτα βήματα!

μετακομισειςΌσον αφορά τις μετακομίσεις υπάρχουν κάποια απαραίτητα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσουμε πριν αρχίσουμε την μεταφόρα των επίπλων και των διάφορων άλλων αντικειμένων. Τα βήματα αυτά είναι απλά και παράλληλα σας παρέχουν βοήθεια για μια απλούστερη και γρήγορη μετακόμιση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακομίσεις, η εξέλιξη τους

μετακομισεις μεταφορεςΗ ιστορία των μεταφορών είναι άρρηκτα δεμένη με την ύπαρξη του ανθρώπου. Από προϊστορικούς χρόνους ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε τις μετακομίσεις οικοσκευής για εύρεση τροφής αλλά και πιο φιλόξενου περιβάλλοντος, από φυσική περιέργεια ή και προστασία από κινδύνους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακομίσεις, γιατί είναι απαραίτητη η εκτίμηση κόστους;

εκτιμηση μετακομισηςΠριν προχωρήσετε σε μια μετακόμιση είναι απαραίτητο να έχετε πραγματοποιήσει εκτίμηση κόστους. Ειδικά όταν πρόκειται για μετακομίσεις εταιριών ή μεγάλων νοικοκυριών η εκτίμηση κόστους είναι επιβεβλημένη ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να μετακομίσετε.

Διαβάστε Περισσότερα

Τι μπορεί να συμβεί σε μια μετακόμιση!

μεταφορες μετακομισειςΌταν κάποιος επιλέγει να πραγματοποιήσει μια μετακόμιση μόνος του χωρίς να χρησιμοποιήσει εταιρία που ασχολείται με μεταφορές μετακομίσεις και ότι αυτό συνεπάγεται, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που παραμονεύουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταφορες Μετακομισεις

μεταφορες μετακομισειςΗ εταιρία Βασίλας μεταφορική δραστηριοποιείται στις μεταφορες μετακομισεις από το 2008. Διαθέτουμε σύγχρονα οχήματα, κατάλληλο εξοπλισμό όπως ανυψωτικά μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη και με ελάχιστο κόπο για εσάς μετακόμιση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακομίσεις μεγάλων αντικειμένων

μετακομισεις μεταφορεςΟι μετακομίσεις είναι μια σύνθετη και απαιτητική διαδικασία και ειδικά σε περιπτώσεις μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων είναι ακόμα περισσότερο δύσκολες. Το ιδανικό είναι να αναθέσετε σε μια εταιρία μεταφορών – μετακομίσεων την μετακόμιση, που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τέτοιου είδους εργασίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα για μετακομίσεις

ανυψωτικο μηχανημα μετακομισειςΌσον αφορά μια μετακόμιση είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για μετακόμιση οικοσκευής, όταν πρέπει να γίνει μεταφορά σε κάποιον όροφο και όχι μόνο σε ισόγειο η ύπαρξη ανυψωτικού μηχανήματος κρίνετε απαραίτητη.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακομισεις

μεταφορεςΚόστος μετακομίσεων

Όταν μια εταιρία, μια οικογένεια, ένα ζευγάρι ή ένα άτομο μεμονωμένα επιθυμεί να μετακομίσει σίγουρα εκτός από μια γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων αναζητά να μειώσει το κόστος της μετακόμισης.

Διαβάστε Περισσότερα

Οικονομικές μετακομίσεις εταιριών

οικονομικες μετακομισεις εταιριωνΗ μετακόμιση μιας εταιρίας από ένα γραφείο σε ένα νέο είναι μια διαδικασία σύνθετη και αρκετά απαιτητική ειδικά όταν πρόκειται για τη μεταφορά σημαντικού εξοπλισμού, από τα έπιπλα μέχρι τις συσκευές.

Κατά την μετακόμιση απαιτείται η μεταφορά μεγάλων αντικειμένων όπως γραφεία, βιβλιοθήκες, καρέκλες εργασίας, ντουλάπες αρχειοθέτησης και άλλα έπιπλα μεγάλα σε όγκο και αρκετά βαριά το οποίο είναι σημαντικό να μην υποστούν φθορές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από τον ένα χώρο στον νέο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γρήγορη Μετακόμιση

γρηγορη μετακομισηΜια μετακόμιση είναι πάντα προτιμότερο να γίνετε οργανωμένα και με προσοχή, υπάρχουν όμως περιπτώσεις που μια μετακόμιση προκύπτει ξαφνικά και ο χρόνος για την προετοιμασία και εκτέλεση της είναι πολύ λίγος.

Διαβάστε Περισσότερα

Οικονομικές Μετακομίσεις

οικονομικες μετακομισειςΠριν από μια μετακόμιση η πρώτη κίνηση που γίνεται είναι η επιλογή μεταφορικής εταιρίας που θα αναλάβει την μεταφορά των επίπλων και αντικειμένων του χώρου σας. Ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή εταιρίας και ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, είναι το κόστος μιας μετακόμισης, που πολλές φορές βάζει τον ιδιοκτήτη σε μεγαλύτερη δυσκολία .

Διαβάστε Περισσότερα

Προσφορές μετακόμισης!

προσφορες μετακομισηςΕίστε φοιτητής ή στρατιωτικός; Είστε μόνος ή με οικογένεια; Εφόσον σκοπεύεται να μετακομίσετε εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές που παρέχουμε και εξοικονομήστε πολύτιμα χρήματα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και άνετη μετακόμιση με επαγγελματισμό και συνέπεια!

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακομιση μικροαντικειμενων

μετακομιση μικροαντικειμενωνΤο πιθανότερο είναι πως όταν σκέφτεστε μια μετακόμιση το τελευταίο που σας έρχεται στο μυαλό είναι το πως θα μεταφέρετε τα διάφορα μικροαντικείμενα σας. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική! Τα μικροαντικείμενα ίσως να μη σας απασχολούν, καθώς τα μεγάλα έπιπλα και γενικά τα διάφορα ογκώδη αντικείμενα σας προβληματίζουν τόσο λόγω βάρους όσο και λόγω χώρου που χρειάζονται για να μεταφερθούν.

Διαβάστε Περισσότερα

Μειώστε το χρόνο μετακόμισης

χρόνος μετακόμισηςΧωρίς καμία αμφιβολία κάθε μετακόμιση είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Είτε πρόκειται για μια μετακόμιση σε κοντινή περιοχή με αντικείμενα δύο μόνο ατόμων είτε σε άλλη πόλη για μια ολόκληρη οικογένεια, κάθε μετακόμιση απαιτεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετακόμιση επίπλων

μετακομιση επιπλωνΗ μετακομιση επιπλων είναι ένα από τα σημαντικότερα και πλέον χρονοβόρα κομμάτια μιας μετακόμισης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία έτσι ώστε και ο χρόνος της μετακόμισης να μειωθεί αλλά και τα έπιπλα σας να μην πάθουν οποιαδήποτε ζημιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Η σημασία της εκτίμησης πριν την μετακομιση

εταιρεία μεταφορών μετακομίσεωνΗ επίσκεψη εκτιμητή είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας πριν την πραγματοποίηση μιας μεταφοράς.
Οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών – μετακομίσεων λειτουργεί επαγγελματικά και σωστά προτού πραγματοποιήσει την εκτίμηση κόστους μιας μετακόμισης και πριν αναλάβει μια μετακόμιση πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πως επιλέγουμε τρόπο μετακομισης;

μετακομισηΤι είναι το ιδανικό να επιλέξουμε; Μόνοι, με εταιρεία μεταφορών - μετακομίσεων ή συνδυασμός και των δυο; Μια μετακομιση είναι πάντοτε μια διαδικασία που απαιτεί προγραμματισμό και έχει αρκετά στάδια. Χρειάζεται οργάνωση και αρκετή προεργασία πριν την ολοκλήρωση της μετακομισης.

Διαβάστε Περισσότερα

Πως να μεταφέρετε ηλεκτρονικές συσκευές στην μετακόμιση

μετακόμιση ηλεκτρονικών συσκευώνΣίγουρα μια μετακόμιση με ηλεκτρονικές συσκευές που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και χρειάζονται ειδική μεταχείριση είναι ιδιαίτερη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μεταφέρουμε με τον ίδιο τρόπο μια τηλεόραση ή ένα υπολογιστή όπως ένα τραπέζι. Οι ηλεκτρονικές συσκευές απαιτούν σαφώς περισσότερη προσοχή και καλύτερη συσκευασία στη μεταφορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Social Media